Magda Jacobs
.: Startpagina


Creatieve therapie

Bij creatieve therapie hanteer ik als begeleider diverse kunstzinnige vormen met als bedoeling de bewustwording, communicatie, interactie en het herstel te bevorderen.
Daar waar woorden soms te kort schieten kunnen beelden onbewuste emoties een plek geven. Beeldtaal is een creatief medium in het begeleiden van therapeutische processen. Op die manier kunnen we werken aan zelfwaarde, verbinding, zingeving, zelfbeeld. Kinderen weten zich weer gezien, bloeien open en overwinnen dat wat vast kwam te zitten.

Kindertherapie

Ieder kind, iedere jongere is uniek. Dat uniek zijn is niet gemakkelijk binnen een gezin, of schoolomgeving. Soms loop je vast in je emoties, je angsten, maak je je boos of trek je je juist terug in jezelf. Kinderen en jongeren vragen een andere taal, een taal waarmee je kan voelen, je kan doen, kant spelen, een taal zonder woorden.
In de kindertherapie geef ik kinderen weer een steuntje in de rug, een bodem of grens, dat wat ze nodig hebben om weer te functioneren.

Studiebegeleiding

Heb je talent maar wil het niet zo goed lukken op school? Moest je in de lagere school amper iets doen maar het lukt het je nu niet om te leren? heb je moeite met grote stukken tekst en doe je veel moeite voor weinig resultaat. Dan is het dringend tijd om je aanpak wat betreft leerstof eens goed te bekijken. Samen kunnen we uitzoeken hoe leren en onthouden werkt voor jou en wat het voordeel is van een goede planning. Na een aantal sessies zul je dan in staat zijn om je eigen plan in te zetten bij de leerstof en dit met resultaat!

Begeleiding kost 35,- euro / uur voor kinderen en 50,- voor volwassenen. Een intakegesprek kost 50,- euro.
Afspraak kun je maken via mail info@boekinbeeld.be of telefonisch 032353861.
 
 
Glonet NV