.: Startpagina


.: beelddenken.be

Handleiding : Kijk, ik kan schrijven

prijs: € 25,00 incl btw

In de handleiding vindt u alle nodige informatie om het kind met schrijfmoeilijkheden te begeleiden bij elke schrijfles en bij de motorische oefeningen van de placemat. We geven achtergrondinformatie en nuttige tips voor het schrijfproces. We tonen aan waarom deze werkwijze succesvol is en informeren u over de aanpak, werkwijze en goede inhoudelijke feedback om de leerling te laten slagen.

Oefenboek : Kijk, ik kan schrijven

prijs: € 28,00 incl btw

Het kind gebruikt gedurende een schooljaar, één keer per week dit persoonlijk oefenboek. Zo kan het zelfstandig werken, ziet het zelf hoe het schrift evolueert en kan het zijn eigen vorderingen evalueren. Elke les bevat een bladzijde voor het overtrekken van letters, het zelf schrijven en het maken van eigen teksten en een bladzijde met een aansprekende motorische oefening of uitdagende opdracht. Zo is dit oefenboek op geen enkel moment vervelend en wordt het schrijven een fijne bezigheid. Het kind blokkeert niet meer als het moet schrijven maar werkt aan zijn schrift in een ontspannen sfeer en met resultaat.

Placemat : Kijk, ik kan schrijven

prijs: € 6,50 incl btw

Op deze speciale placemat die bij het oefenboek hoort, staan 16 bewegingsoefeningen afgebeeld. Bij elke les van het oefenboek wordt aan één specifieke oefening aandacht besteed en moet het kind die oefening uitvoeren. Deze oefeningen voorkomen schrijfkramp en zorgen ervoor dat het kind ontspannen schrijft zodat het gemotiveerd blijft om te schrijven. De oefeningen ontwikkelen ook de fijn motorische vaardigheden.
Deze uitgaven van Boek in Beeld zijn te bestellen op info@boekinbeeld.be na overschrijving op rekening van Boek in Beeld – Groenstraat 59 – 2140 Antwerpen – België.
ibancode : BE69 1430 6211 6578 biccode GEBABEBB + Portokosten 5 €, ref nr. Handleiding 21301/ ref.nr. Oefenboek 21302 / ref. nr. Placemat 21303

Dit is een uitgave van Boek in Beeld copyright © 2013 Kijk, ik kan schrijven

Pakket Schrijven

 

 

  by Glonet 2013